23
Fri, Feb

Izvještaji sa akcija

Ekipa bjelopoljskih biciklista: Nebojša Krunić, Milutin Obradović i Nusret Salković su danas ušli u Grčku. To je i finalna odrednica njihovog puta.

Ekipa bjelopoljskih biciklista: Nebojša Krunić, Milutin Obradović i Nusret Salković su danas ušli u Grčku. To je i finalna odrednica njihovog puta.

 

Milutin Obradovic kroz Makedoniju pravoBiciklo Tlube MakedonijaNaime, pomenuta ekipa su vrlo aktivni biciklisti koji već godinama svakodnevno u rekreativne svrhe prelaze mnogo kilometara na dva točka. Opremljeni dobrom opremom i biciklima za njih ne postoje loši uslovi i loši dani već samo kilometri koje još treba proći.

Tako su ove zime došli na ideju da krenu u malo duže pohode. Oformljena je i MTB sekcija u okviru PK "Lise" a za predsjednika je izabran Milutin Obradović. Velika Balkanska tura, biciklom do Svete Gore i nazad, je prva u nizu dalekih destinacija koje planiraju. Dakle: oko 2000 km, 15 dana, 5 država, mnogo graničnih prelaza, gradova, planina, jezera,...

Nebojsa Krunic Milutin Obradovic pred polazak za GrckuI ako mnogim ovo djeluje prenaporno, skoro nemoguće, naši biciklisti su već ušli u Grčku a krenuli su prije 4 dana. Očekujemo da se jave u toku dana i pošalju još fotografija.

Još jednom želimo sve najbolje našim hrabrim drugarima i da uskoro zakampuju na Halkidikiju.

Obilazak Svete Gore zakazan je za 17. jul 2015. godine.

Uskoro još informacija.

 

Biciklom preko granicnog prelazaBiciklom preko svijetaBiciklo sa svom opremomBjelopoljske munjeMilutin Obradovic kroz Makedoniju biciklomMIlutin Obradovic Nusret Salkovic Obilazak muzejaNebojsa Krunic Milutin Obradovic negdje na putu za GrckuNebojsa Krunic Nusret SalkovicNele Krunic MakedonijaNusret Salkovic Milutin Obradovic Gazimestan

Nemate pravo da postavite komentar