Kako bi zabilježili najljepše kutke najvišeg planinskog vrha na Zemlji, upustili su se u pravu avanturu u okviru koje su drastično mijenjali nadmorsku visinu za samo deset minuta. Rezultat je ovaj uzbudljiv video, pogledajte...

Naravno da znate da je planinarenje više nego zdravo za vaše tijelo, ali osim tog glavnog, postoje i drugi razlozi zbog kojih bi mogli zavoljeti planinarenje.

Divlja ljepota uživo, pravi opis naše avanture – Noć na Savinom kuku.

Po običaju, okupljamo se u 17:30 ispred Željezničara i spremamo se za 5. lutanje po kršu, ovaj put na Crnopcu.

 

Speleologija je naučno istraživanje pećina, jama i drugih oblika kraškog reljefa.

Najnovija speleološka istraživanja biće predstavljena na prezentaciji „Podzemno blago crnogorskog sjevera“ koja će se održati u Kući Rista Ratkovića 13. novembra u 19 sati.

 

U subotu 25.03.2017 godine održano je otvoreno prventvo Bosne i Hercegovine pod nazivom Mostar Open 2017.

Streličarstvo je vještina gađanja lukom i strijelom.

Na sedmom otvorenom i državnom prvenstvu Crne Gore, u sportskom centru "Igalo" 1. marta 2015. godine,  Milan Borović, član SK "Tivat" osvojio je zlatnu medalju i u državnom i otvorenom dijelu takmičenja!

U akvatorijumu tivatskog zaliva ispred obale u Baošićima, danas će se jedriti regata “MEMORIJAL JOVA DABOVIĆA” za klase Optimist, Laser standard, Laser radial i Laser 4.7.

Sportiskinja iz Srbije Jasmina Aleksandrov osvojila je drugo mjesto na “Spartan Ultra Beast” trci održanoj u Valčianskoj dolini u Slovačkoj, piše N1.

 

Ljubav prema kajaku, umjetnosti upravljanjem ovim plovilom, ali i Boki, Herceg Novom posebno, Slovenac Ivan Kumar pretočio je u preko 600 km dugu vožnju od ostrva Krka u Hrvatskoj do novskog Škvera.