23
Mon, Oct

Iako rođena u Parizu, Karolina Caramia Ilić sa svojih 19 godina odlučuje da se vrati svojim korijenima, zemlji odakle joj potiče majka, Crnoj Gori.

 

Članovi Avanturističkog kluba K4 iz Tivta, Dejan Milošević, Miroslav Andrić i Željko Manojlović osvojili su drugi najviši vrh Evrope Mon Blan na Alpima, na 4.810 metara nadmorske visine.

 

Kako bi zabilježili najljepše kutke najvišeg planinskog vrha na Zemlji, upustili su se u pravu avanturu u okviru koje su drastično mijenjali nadmorsku visinu za samo deset minuta. Rezultat je ovaj uzbudljiv video, pogledajte...

Po običaju, okupljamo se u 17:30 ispred Željezničara i spremamo se za 5. lutanje po kršu, ovaj put na Crnopcu.

 

Speleologija je naučno istraživanje pećina, jama i drugih oblika kraškog reljefa.

Najnovija speleološka istraživanja biće predstavljena na prezentaciji „Podzemno blago crnogorskog sjevera“ koja će se održati u Kući Rista Ratkovića 13. novembra u 19 sati.

 

U subotu 25.03.2017 godine održano je otvoreno prventvo Bosne i Hercegovine pod nazivom Mostar Open 2017.

Streličarstvo je vještina gađanja lukom i strijelom.

Na sedmom otvorenom i državnom prvenstvu Crne Gore, u sportskom centru "Igalo" 1. marta 2015. godine,  Milan Borović, član SK "Tivat" osvojio je zlatnu medalju i u državnom i otvorenom dijelu takmičenja!

 

Za 24. Podgorčki maratona koji se održava 29. oktobra, do sad su prijavljeni su učesnici iz 37 država sa preko 500 takmičara, istaknuto je danas na pres konferenciji koju su Čelnici Direkcije ove manifestacije.

Zastršajući skokovi sa litice koja se nalazi na visini od 250 metara.

 

Prvo mjesto i vaučer u iznosu od 50 eura u septembarskom kolu popularne nagradne igre "Ulov mjeseca" osvojio je Božidar Grivić sa ulovljenom kernjom od 25 kilograma.