06
Wed, Dec

Izvještaji sa akcija

U Beranama, u nedelju, 3. maja 2015. godine uspješno je završen četvrti po redu memorijal "Slavko Šćekić".

U Beranama, u nedelju, 3. maja 2015. godine uspješno je završen četvrti po redu memorijal "Slavko Šćekić".

Ugljesa Vulic Boris Boricic Berane Open paraglajdingPolijetanje Berane Open 2015Zvanično okupljanje takmičara, učesnika i ljubitelja ovog sporta je bilo u subotu (2. maja) u 7 časova. Manifestacija je po prvobitnom planu dogovorena za subotu ali je organizator, paraglajding klub "Naša krila", zbog vremenskih uslova takmičenje pomjerio za nedelju.

Dolazak na cilj Berane Memorijal Slavko ScekicNestabilno vrijeme i povremeno jak vjetar nije uticao na to da se učesnici ovog memorijala: druže, obave trening, razmijene iskustva, upoznaju... Uslijedio je i svečani ručak nakon koga se nastavilo sa druženjem do kasno u noć.

Osvanula je i sunčana nedelja. Dan stvoren za letenje. Prilikom registracije koja je trajala od 7 do 8 časova prijavilo se 26 takmičara. Tom prilikom, pored naših, prijavili su se i takmičari iz Srbije i Slovenije.

Takmičenje je zvanično počelo u 9 časova. Radile su se tri serije preciznog slijetanja na cilj. Idealni uslovi za polijetanje omogućili su da sve protekne u najboljem redu.

Nakon tri serije, negdje oko 14 časova usplijedilo je proglašenje pobjednika kao i svečana dodjela medalja.

Prvi sa samo 9 bodova bio je Dragan Popov, drugo mjesto Ivan Pavlov sa 13, a treće Damjan Čertnik sa 36 bodova.

Manifestaciju je podržala Opština Berane i Turistička organizacija Berane.

Kompletne rezultate možete vidjeti OVDJE, a galeriju fotografija na ovom LINK-u.

Cekajuci povoljan vjetarCekajuci proglasenje pobjednikaMemorijal Slavko Scekic 2015Pocinjemo prva tura Paraglajding klub NASA KRILA BeraneStart Berane OpenVjetrunjaBerane Open paraglidingLet Jejevica poletiste

Nemate pravo da postavite komentar