18
Thu, Jul

Aktuelno

POSTER SHOW 2014Sajam prirode i sportova u prirodi - je jedna od manifestacija koju organizujemo u sklopu projekta "Putokaz" (www.putokaz.me), a sve u cilju promovisanja prirode, sportova u prirodi, zdravih stilova života ali i klubova, organizacija i institucija koje svoje djelovanje vežu za prirodu.

POSTER SHOW 2014Sajam prirode i sportova u prirodi - je jedna od manifestacija koju organizujemo u sklopu projekta "Putokaz" (www.putokaz.me), a sve u cilju promovisanja prirode, sportova u prirodi, zdravih stilova života ali i klubova, organizacija i institucija koje svoje djelovanje vežu za prirodu.


Na sajmu će se kao i predhodne godine predstvaiti brojni sportski klubovi koji će na vrlo atraktivan način pokušati da posjetiocima približe prirodu i sport koji zastupaju. Tako će se na štandovima naći mnogo opreme: od šatora, ranaca, preko kajaka, bicikala, lukova i stijela... i još mnogo mnogo druge opreme.

Organizovaćemo i simulaciju nekih sportova (alpinizam, streličarstvo, paintball...) gdje će posjetioci, uz asistenciju iskusnih predstavnika klubova, moći da se neposredno oprobaju u toj disciplini.

Upriličićemo i oficijelni dio sajma, na kojem ćemo predstaviti projekat "Putokaz", zatim održati nekoliko predavanja na temu aktivnosti u prirodi, planinarenja, speleologije... i sl.

Pored sporta, važno mjesto će zauzeti i organizacije koje se bave očuvanjem i zaštitom životne sredine.

Sajam će se održati 17. maja, u Podgorici, u shopping centru Mall of Montenegro. Ulaz je slobodan.Uspravni putokaz

 

 

 

PROGRAM SAJMA:

09:00h Otvaranje štandova

12:00h Oficijelni dio, Svečano otvaranje
             Prezentacija projekta "Putokaz"
             Poziv za učešće na Kampu i Hike Fest-u.

12:30h - 13:00h Predavanje na temu aktivnosti u prirodi,                                                                        gost-predavač: prof. Vladimir Miletić iz Beograda.

15:00h - 17:00h Okrugli sto na temu udruživanja i zajedničkih aktivnosti u prirodi.

21:00h Zatvaranje sajma.

Više detalja i ostale informacije ćemo blagovremeno objavljivati na zvaničnoj facebook strani:
www.facebook.com/outdoorsportshow
www.facebook.com/events/665468820179377/

Ovdje možete vidjeti kako je bilo prošle godine.

Memorandum NOSS 1Učešće na sajmu za sada su potvrdili:
Uprava za Mlade i Sport, Planinarski Savez Crne Gore, Streličarski Savez Crne Gore, Nacionalna Turistička Organizacija, Vojno-planinarski klub "Kapetan", Planinarski klub "Lisa", Streličarski klub "Target-Jedinstvo", Paintball klub "Victory", Balonarski klub "Budućnost", Planinarski klub "Gorica", Planinarski klub "Visokogorci CG", Kancelarija za Mlade, Avio modelari, Izviđački odred "Milan Perović", Izviđački odred "Gojko Kruška", Izviđački odred "24. Novembar", Izviđački odred "Njegoš", Montenegro Outdoor Team, Triatlon klub "Podgorica", Bushcraft Montenegro, Paraglajding klub "Orao", Turistička organizacija Podgorica, Turistička organizacija Bijelo Polje, Orijentiring klub "Berane", Orijentiring klub "Scouts", NVO "Alfa Centar", Paintball club "Extreme",... itd.

Broj učesnika stalno raste i očekujemo preko 50 izlagača.

Dobrodošli!

ucesnici

Nemate pravo da postavite komentar