18
Thu, Jul

Aktuelno

poster za net - CopyManifestacija "Pokaži PUT!" ima za cilj promovisanje sportova u prirodi. Tako će se u nedelju, 6. oktobra, u shopping centru Mall of Montenegro okupiti više od 30 sportskih i drugih organizacija koje će na atraktivan način prezentovati sebe i sportove kojim se bave.

poster za net - CopyManifestacija "Pokaži PUT!" ima za cilj promovisanje sportova u prirodi. Tako će se u nedelju, 6. oktobra, u shopping centru Mall of Montenegro okupiti više od 30 sportskih i drugih organizacija koje će na atraktivan način prezentovati sebe i sportove kojim se bave.Manifestacija počinje otvranjem štandova u 9 časova, zatim slijedi niz desavanja a evo i agende:

09:00h Otvaranje sajma.
11:30h Promotivni biciklistički krug od Trga Republike do Trga Mall of Montenegro.
12:00h Otvaranje prakinga za bicikla – Mall of Montenegro.
12:30h Oficijalni dio:
            Uvodna riječ
            Prezentacija projekta „Putokaz“
            Svečana dodjela nagrada od konkursa „Pokazi PUT!“
14:00h Predavanje na temu Speleologije - Marko Zornija, načelnik speleološke komisije pri Paninarskom Savezu Crne Gore.
14:30h Video projekcije sportova u prirodi – Riders.me

Nezavisno od programa, tokom cijelog dana posjetioci će moći da posjete brojne štandove koji će biti postavljeni duž cijelog Mall-a.

Pored štandova biće simulirane i razne sportske aktivnosti pa će brojni posjetioci imati priliku da se oprobaju u streličarstvu, alpinizmu, paintball-u... i još mnogo toga.

Tog dana predstaviće nam se brojne organizacije: Planinarski Savez CG, Streličarski Savez CG, Biciklistički Savez CG, Biciklo.me, Vojska Crne Gore, Klub Vojnih Planinara CG, Nacionalna Turistička Organizacija, Visokogorci CG, PK Lisa, Kajakaški klub Morača, Paintball klub Victori, Avanturistički Park Lovćen, Riders.me, GSS, InterSport, Rubicon, GPS Centar, Una, Konjicki klub Montenegro, Avio-modelari, Windsurf klub Pelikan... i još mnogi drugi.

PutokazPozivamo sve da nam se pridruže i tako uveličaju ovaj dan sporta i rekreacije!

Više detalja na facebook eventu.

 

Nemate pravo da postavite komentar