16
Tue, Apr

Aktuelno

Dragi naši ljubitelji prirode i života. Zadovoljstvo nam je da vas informišemo da portal Putokaz nastavlja sa radom nakon kraće pauze. 

Dragi naši ljubitelji prirode i života. Zadovoljstvo nam je da vas informišemo da portal Putokaz nastavlja sa radom nakon kraće pauze. 

PUTOKAZ strelica DRVENA PODLOGAMladi i i ambiciozni članovi našeg uređivačkog tima ponovo pokreću jedini portal u Crnoj Gori koji se bavi temama prirode i sportova u prirodi, kao i očuvanja životne sredine sa namjerom da obuhvate što veći opseg djelovanja klubova i pojedinaca - zaljubljenika u prirodu, kako bi upravo tu svoju ljubav širili dalje kroz projekat Putokaz.

Očekuju vas zanimljivi tekstovi i najave iz oblasti planinarstva, speleologije, kajaka, ekologije, zaštite životne sredine kao i mnogo toga još. Trudićemo se da objavljujemo interesantne intervjue sa ljudima iz raznih oblasti koje se tiču ove naše zelene sportske priče. U okviru naših rubrika posebnu pažnju ćemo posvetiti pravovremenim ažuriranjem najava planinarskih akcija i ekspedicija u Crnoj Gori i inostranstvu.

Kako bi ovo bilo zajedničko djelo svih nas očekujemo da nam pišete, kako vaše ideje pomoću kojih možemo unaprijediti naš rad, tako i vaše doživljaje i impresije sa putovanja i avantura. Unaprijed se radujemo vašim tekstovima koje ćemo objavljivati u rubrikama izvještaji sa akcija reportaže.

Ljubitelji fotografija već sada mogu slati svoje fotografije na naše profile na društvenim mrežama, a mi ćemo jednom sedmično birati najbolju fotografiju, dok će jednom mjesečno biti organizovan konkurs za fotografiju mjeseca gdje će najljepša fotografija biti nagrađena.

Ove i mnoge druge zanimljivosti mogu da očekuju čitaoce našeg portala, pa vas zato pozivamo da zapratite naše profile na društvenim mrežama i to ovjde.

 Putokaz - za ljubitelje života!

Nemate pravo da postavite komentar