20
Sat, Jul

Najave akcija

Montenegro Phototrekking organizuje u nedelju 29.01.2023 godine šetačku turu. Pročitajte u nastavku detaljan opis:

Montenegro Phototrekking organizuje u nedelju 29.01.2023 godine šetačku turu. Pročitajte u nastavku detaljan opis:

001 pobori

U nedjelju će na moru biti prelijep dan. Teperatura 10-15 stepeni. Bez vjetra. A nama je krajnja tačka plaža Jaz. Prije povratka čeka nas malo izležavanja na suncu. A šetnja je lagana, uglavnom spuštanje. Ima dosta zimzelenog rastinja pa uz malo sunca imaćete utisak da je proljeće, a ne zima. Ići ćemo preko Krapine gdje se nalazi prelijepo etno selo.

Tu su potoci sa slapovima i jezercetom, mini zoo-vrt, ribnjak, zip-line, restorančić ušuškan u fanstastičnom prirodnom ambijentu. Ovdje pravimo pauzu za kaficu, fotkanje i uživanje. Dalje nastavljamo prema Lastvi Grbaljskoj preko koje stižemo na Jaz. To je nekih 12km. Dobrodošli 

PRIJAVLJIVANJE i INFO: 067 546 586, Darko. Svi prijavljeni treba da u subotu do 11h potvrde dolazak (biće napomenuti porukom u subotu ujutro). Ako potvrdite učešće i kasnije otkažete (a ne nadjemo vam zamjenu) ili se ne pojavite u nedjelju, dužni ste uplatiti pola iznosa za mjesto koje je ostalo prazno (vaše ili prijatelja kojeg ste prijavili), bez obzira na razlog vašeg odustajanja. Isto važi za one koji se prijave u subotu. Pretpostavljamo da je razlog odustajnja opravdan pa mjesto koje je ostalo prazno ide pola na vašu, pola na našu štetu.

 


DATUM: 29. januar, nedjelja;
MJESTO i VRIJEME: parking kod hotela Podgorica 8:30h. Povratak oko 18h;
CIJENA: 15€, za đake 10€.
PREVOZ: autobus turističke klase (klima, razglas)
TEŽINA TURE: po planinarskim mjerilima ovo je laka tura;


POTREBNO: udobna obuća, zaštita od kiše (bez obzira na vremensku prognozu), nekoliko sendviča, slatkiša, vode/čaja 1-2L, dovoljno odjeće za presvući, kapa i rukavice (ako ste zimogrižljivi), prostirka za sjedenje/izležavanje...
ORGANIZATOR: Montenegro Phototrekking, licenca br. 595, MPT d.o.o., Bul. Revolucije 26, Podgorica;


OSIGURANJE: osiguranjem su pokrivene štete koje su prouzrokovane putniku neispunjenjem, djelimičnim ili neurednim ispunjenjem obaveza odredjenih ugovorom o putovanju, programom putovanja odnosno programom izleta kao i štete pruzrokovane usljed nemogućnosti agencije da izmiri troškove nužnog smjestaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mjesto polaska u zemlji i inostranstvu. 

Izvor: Montenegro Phototrekking

Nemate pravo da postavite komentar