18
Thu, Jul

Aktuelno

 

KK Moraca u Divicu7. jula 2013. godine održano je peto međunarodno takmičenje sprint stazama u kajaku i kanuu na mirnim vodama. Takmičenje je organizovano na Zvorničkom jezeru, Divič.

 

KK Moraca u Divicu7. jula 2013. godine održano je peto međunarodno takmičenje sprint stazama u kajaku i kanuu na mirnim vodama. Takmičenje je organizovano na Zvorničkom jezeru, Divič.

Na ovom prestižnom takmičenju učestvovali su i naši kajakaši iz KK "Morača" i to u sledećem sastavu:

Vladimir Vlahović, Bulatović Marija, Perović Andrea, Vujošević Balša, Orović Danilo, Savićević Pava, Bulatović Ivana, Raspopović Slaven, Vukčević Nikola, Djurović Nikola kao i trener i sekretar kluba Furundžić Goran i Marić Milan, a njima su se pridružili i Jasna i Dragan Vlahović kao i Predrag Rakonjac.

Naši kajakaši stigli su 6. jula u Diviču. Na lokalnom stadionu organizovan je kamp i svi su se udobno smjestili. Nakon toga, kajakši su odmah obišli takmičarsku stazu, kako bi se upoznali sa uslovima i obavili probni treninig.

"Moram priznati da smo dočekani na veoma lijep način, na čemu bi se zahvalili organizatoru Gospodinu Mustafi. Uveče je bio pripremljen zabavni program za posjetioce i takmičare, a sjutradan je slijedilo otvaranje takmičenja oko 10 časova. Nakon toga početak prve trke u 11 časova. Ukupno je bilo 33 trke u kajaku i kanuu u 4 različite kategorije, odnosno uzrasta. Mladji kadeti, kadeti, juniori i seniori. U 15 časova smo imali ručak gdje smo se družili i razmjenjivali utiske sa ostalim učesnicima o trkama. A nakon toga u 16 časova je uslijedila svečana ceremonija dodjela priznanja. U mladjim kadetima MK-1 500m drugo mjesto je zauzeo Vladimir Vlahović, kod mladjih kadetkinja MK-1 500m 4. mjesto, Marija Bulatovic. Mladje kadetkinje MK-2 500m 3. mjesto zauzela je posada Bulatovic-Perović. Tako da u uzrasnoj kategoriji mladji kadeti KK Morača je zauzeo 3. mjesto. Juniorke K-2 500m posada Bulatović Ivana i Savićević Pava zauzele su 4. mjesto. Poslije odličnih rezultata u Diviču, imamo u planu takmičenja u Ohridu kao i u Trebinju a možda i još neka takmičenja u okruženju." - kazala je za portal Putokaz Ivana Bulatović, aktivni član i takmičar KK "Morača".

 

Nemate pravo da postavite komentar