24
Wed, Apr

Aktuelno

Pisali smo ranije o Eco Quest kampu koji se održao u  "Kamp Pod Ostrog"

Pisali smo ranije o Eco Quest kampu koji se održao u  "Kamp Pod Ostrog"

 Ova ekipa je uspjela biti među najboljima na Regionalnom takmičenju za zelene biznis ideje, Philanthropy for Green Ideas , gdje su uspjeli osvojiti 10 000 dolara za realizaciju iste ali da bi sve bilo "zelenije" potrebna im je naša podrška.

Ekipa iz Kamp Pod Ostrog je pokrenula Indiegogo kampanju sa ciljem da sakupe dodatna sredstva za realizaciju sjajne ideje.

Možete je podržati donacijom preko OVOG LINKA

Ideja:

Uspostaviti eko kamp gdje će gosti imati priliku da pored odmora, nauče mnogo o ekologiji, zelenim tehnologijama, održivim selima i gradovima a i da se oprobaju u Paint ball War-u, voze biciklima, šetaju, spremaju hranu iz bašti.

Plan  je da se kroz razvoj kampa i selo ekonomski ojača putem snadbjevanja kampa namirnicama, uslugama i sl. Dio profita kampa će se donirati lokalnoj zajednici za uvođenje zelenih tehnologija, unapređenja životne sredine i poboljšanja procesa proizvodnje. 

Sa željom oživljavanje lokalne zajednice, ruralnog dijela i generalno čuvanje sinergije ljudi i prirodnih resursa, odnosno čuvanja i unapređenja autentične kulturne baštine u pravcu održivog razvoja.

Velika misija pred nama!

Nemate pravo da postavite komentar