18
Thu, Jul

Najave akcija

Montenegro phototrekking u nedelju 26.marta organizuje turu na primorju. Pročitajte najavu u nastavku:

Montenegro phototrekking u nedelju 26.marta organizuje turu na primorju. Pročitajte najavu u nastavku:

001 pastrovacka gora becici

 

U nedjelju sunčano i bez vjetra. Krećemo sa Paštrovačke Gore. Spuštamo se šumskom stazom lagano i dolazimo do crkve Sv. Spiridona. Zatim nastavljamo sa spuštanjem do manastira Rustovo. Poslije pauze nas čeka vidikovac Čelobrdo i “Jegorov put” koji vodi do manastira Praskvica. Sve to u nekih 12 km šetnje. Tu nas kupi bus i vozi do Bečića gdje imamo pauzu za kafu ili izležavanje na plaži. Dobrodošli.
PRIJAVLJIVANJE i INFO: 067 546 586, Darko. Svi prijavljeni treba da u subotu do 11h potvrde dolazak (biće napomenuti porukom u subotu ujutro). Ako potvrdite učešće i kasnije otkažete (a ne nadjemo vam zamjenu) ili se ne pojavite u nedjelju, dužni ste uplatiti pola iznosa za mjesto koje je ostalo prazno (vaše ili prijatelja kojeg ste prijavili), bez obzira na razlog vašeg odustajanja. Isto važi za one koji se prijave u subotu. Pretpostavljamo da je razlog odustajnja opravdan pa mjesto koje je ostalo prazno ide pola na vašu, pola na našu štetu.


DATUM: 26. mart, nedjelja;
MJESTO i VRIJEME: parking kod hotela Podgorica 9:30h (ljetnje računanje vremena). Povratak u Pg oko 19:30h;
CIJENA: 15€, za đake 10€.
PREVOZ: autobus turističke klase (klima, razglas)
TEŽINA TURE: po planinarskim mjerilima ovo je laka tura, uglavnom lagano spuštanje ili šetnja po ravnom u dužini oko 12km;
POTREBNO: udobna obuća, zaštita od kiše (bez obzira na vremensku prognozu), nekoliko sendviča, slatkiša, vode/čaja 2-3L, dovoljno odjeće za presvući, prostirka za sjedenje/izležavanje...
ORGANIZATOR: Montenegro Phototrekking, licenca br. 595, MPT d.o.o., Bul. Revolucije 26, Podgorica;


OSIGURANJE: osiguranjem su pokrivene štete koje su prouzrokovane putniku neispunjenjem, djelimičnim ili neurednim ispunjenjem obaveza odredjenih ugovorom o putovanju, programom putovanja odnosno programom izleta kao i štete pruzrokovane usljed nemogućnosti agencije da izmiri troškove nužnog smjestaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mjesto polaska u zemlji i inostranstvu.

 

Izvor: Montenegro phototrekking

Nemate pravo da postavite komentar