22
Sun, May

Najave akcija

Prijavit se zaista lijep  izle  na neodoljivom Pivskom jezeru.

Prijavit se zaista lijep  izle  na neodoljivom Pivskom jezeru.

pivskKrstarenje koje ce ujedno biti i odmor od posla i vrucine, bijeg od obaveza. Imacete priliku da istrazite dio Pivskog jezera u koji je malo ljudi zalazilo, sve do usca Komarnice. Prelijepe litice kanjona, prozirno cista voda jezera, uz kupanje i osvjezenje bice pravi uzitak. Nakon krstarenja planiran je rucak u Etno selu Izlazak odakle se pruza fantastican pogled na jezero i most na Djatlu. Uzivacemo u vec provjereno dobroj nacionalnoj kuhinji u restoranu sa najljepsim vidikovcem u Pivi.

Bice to jos jedan zaista divan i ispunjen dan.

pivsko2Polazak je planiran za nedelju 2. jul ispred filozofskog fakulteta u 9:00 a povratak na istu lokaciju oko 20h.

Participacija u izletu je 30€ i uključuje: prevoz minibusom do Etno sela Izlazak, krstarenje jezerom, rucak u restoranu Etno sela Izlazak (corba, glavno jelo, salata), fotografije. Kako bi rezervisali svoje mjesto, potrebno je izvršiti uplatu na žiro račun br : 565-1751-72.

Za sve informacije o izletu i planu puta možete nas kontaktirati putem naše email adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., poruke na stranici ili pozivom na broj 067/220-233.

Broj mjesta je ograničen na 20. Ne čekajte svoje mjesto, jer ono neće čekati vas. 

Širimo pozitivnu energiju, provodimo vrijeme u prirodi. Obecavamo vam zaista lijep nedeljni izlet.

Facebook: Krstarenje - Pivsko jezero